Custom Build Monoblok Zwembaden

Niveko is een Tjechische fabrikant (Anno 1991) die HighTech polymeer zwembaden fabriceren. Een zwembad uit één geheel, dat gemakkelijk en snel geïnstalleerd kan worden. Als dealer zijn we trots op dit hoogwaardige kwaliteitsproduct.

De zwembaden staan ​​bekend om hun constante kwaliteit en duurzaamheid. Ze worden gebouwd met hoogwaardige materialen en technologieën, wat betekent dat u  vele jaren zonder zorgen over slijtage of problemen kunt genieten van uw zwembad.

Ook zijn deze zwembaden kleurvast en hebben een hoge hardheid. Dankzij de volledige absorptie van lak zijn kleurverandering en osmose uitgesloten!

Wanneer een droom uit komt..

Niveko ontwerpt en maakt elk zwembad uniek, een zwembad dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Van het formaat tot de kleur en de toebehoren. 

Door de modernste technologieën te combineren door de jaren heen, heeft Niveko 7 typen zwembaden ontwikkeld. Vijf hiervan zijn overloopzwembaden, de Underflow, de Evolution, de Advance, de Infinity en de Multi. En 2 skimmerbaden, de TopLevel (traditioneel) en de Invisible skimmer. Een extravagante uitstraling of onopvallende speelse lijnen, hierin zijn talloze combinaties mogelijk. 

”Close your eyes and imagine your dream pool”

Design & Detail

Houdt u van klassiek of juist van een modern design? Bij Niveko zijn alle smaken en designs mogelijk. Van verschillende trapdesigns tot uitgesproken kleuren en maten. Laat uw smaak en karakter terugkomen in uw zwembad. Zo kunt u ook een tegenstroominstallatie installeren in deze monoblok zwembaden. Of u nu een recreatieve- of sportieve zwemmer bent, de BINDER tegenstroominstallatie biedt zoveel kracht als u wenst. Niveko zorgt voor een hoogwaardige en strakke afwerking!

Offerte aanvragen
Design & Detail