Wie zijn wij?

Ontdek de ultieme luxe in zwembaden en wellness bij ons! Van high-end monoblok tot luxe bouwkundige zwembaden, we doen het allemaal. Als trotse dealer van de Villeroy & Boch buitenspa’s, bieden we niet alleen topklasse zwembaden maar ook duurzame buitenspa’s aan, met innovatieve technologieën en uitwisselbare JetPaks. De chique buitendouches van JEE-O maken de wellness ervaring compleet.

Opgericht door ons, Tom en Pim, in 2011, staan we nu bekend als het go-to familiebedrijf voor wie alleen het beste wil. Check onze socials voor inspiratie!

Pim & Tom Sanner

Pim & Tom Sanner

Bezoek onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze onlangs verbouwde showroom. Een schitterende showcase uit 2023 met een high-end monoblok zwembad voorzien van een Binder zwemmachine: voel zelf de luxe! Hier nemen wij graag de tijd voor u om uw wensen te bespreken of uw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek alle mogelijkheden voor luxe en wellness in eigen huis of tuin.

Contact opnemen

Wat maakt ons uniek?

Goede kwaliteit, hoogwaardige producten en uitstekende service zijn ons motto. Wij zorgen voor perfectie tot in detail en een persoonlijke service die uw verwachtingen overtreft. Wij ontzorgen u van het begin tot het eind, gedurende het hele proces. Klaar voor een duik in luxe? Wij wel!

 

Offerte aanvragen

Dealer van