Aquadeck, close to be perfect!

Een automatische zwembadlamellen afdekking van Aquadeck heeft meerdere doeleinden. Denk hierbij aan; verhoogde veiligheid en optimale functionaliteit. Een veilige leefomgeving is van uiterst belang, denk aan spelende kinderen rondom het zwembad. U hoeft zich geen zorgen te maken, het roldeck is veilig voor zowel kinderen als huisdieren. Ook het aspect energiebesparing is belangrijk, op 2 verschillende fronten; namelijk via de solar lamel en het afsluiten van het wateroppervlak. Maar ook design, gebruiksgemak en intelligentie zijn belangrijk. Naast deze aspecten, zijn er nog andere voordelen van een Aquadeck; Anti-Alg, de Solar lamellen (verlaag je energiekosten) en is 100% waterdicht.

Waarom Aquadeck?

Aquadeck is een Nederlandse fabrikant die al meer 20 jaar met passie en liefde zorg draagt voor de levering van topkwaliteit automatische zwembadafdeksystemen. Zij gaan opzoek naar de beste en mooiste materialen, ontwikkelen de slimste constructies en gebruiken de veiligste componenten. Het is immers belangrijk dat het complete plaatje esthetisch perfect is! Het zegt iets over uw smaak, persoonlijkheid en moet matchen met uw zwembad waardoor het een fraaie uitstraling aan uw tuin geeft. Ook innovatie is een speerpunt bij Aquadeck. Met de nieuwste materialen is het systeem nog sterker en gebruiksvriendelijker, met één druk op de knop sluit het roldeck volautomatisch.

Offerte aanvragen

Vervanging van uw roldeck nodig?

Heeft u schade door storm of hagel aan uw zwembadlamellenafdekking? Of zijn uw zwembadlamellen versleten? Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw lamellenafdekking. Een Aquadeck is altijd maatwerk! In zowel vorm, kleur als materiaal en afmeting. Wij kunnen deze zwembadafdekkingen op maat leveren met een korte levertijd, van ongeveer 2-3 weken! Heeft u een nieuw zwembad en heeft u daar een lamellenafdekking voor nodig? Dan is het van belang dat het roldeck ingemeten wordt als het zwembad (bijna) klaar is. Vanaf het moment van inmeten gaan we direct aan de slag en zult u binnen 2-3 weken het roldeck gemonteerd hebben.

Vervanging van uw roldeck nodig?

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom!

De Aquadeck zwembadlamellen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren PVC en 5 kleuren Polycarbonaat PC. Polycarbonaat lamellen hebben een hoge slagvastigheid en daardoor ook een langere levensduur. Bij enkele PC zwembadlamellen worden solar cellen geïntegreerd. Zo wordt zonne-energie omgezet in warmte en hiermee bespaart u fors op uw energieverbruik. Zo is Polycarbonaat zeer hagelbestendig en heeft een luxe uitstraling. Wij geven u graag het juiste advies en kunnen u laten zien welke kleuren en materialen er beschikbaar zijn in onze showroom.

Contact
Bekijk de mogelijkheden in onze showroom!