Hydrostar, de turbine tegenstroominstallatie van Binder

Of u nu een recreatieve sporter, een wedstrijdzwemmer of een wellnessfan bent, met HydroStar van BINDER krijgt iedereen waar voor zijn geld. En dat komt door de unieke, gepatenteerde turbinetechnologie: door de brede, krachtige stroming voelt het alsof u in een rivier zwemt.

De sterkte van de volumestroom kan eenvoudig worden geregeld en aan uw eigen behoeften worden aangepast. HydroStar wordt door ons geïnstalleerd en heeft aanzienlijk minder ruimte nodig dan tegenstroomsystemen die door een pomp worden aangedreven.

In onze showroom bieden we de gelegenheid om de Binder Zwemmachine uit te proberen. Ervaar het zelf tijdens een proef zwemsessie.

Zwemmen zoals in de natuur

Met HydroStar van BINDER is dat nu mogelijk. Het unieke, door turbines aangedreven tegenstroomsysteem is geschikt voor elk type zwembad en brengt het natuurlijke gevoel van zwemmen bij u thuis. Met individueel regelbare stroming – voor alle eisen. Voor jong en oud.

Offerte aanvragen

Het bijzondere zwemgevoel

Onze gepatenteerde turbinezwemsystemen HydroStar en EasyStar zijn met één maar ook met twee turbines leverbaar. Het verschil ligt niet alleen in de sterkte, maar ook in het type stroming: een installatie met twee turbines produceert een bredere volumestroom dan een systeem met één turbine.

De stroming zorgt dus voor nog iets meer geleiding dan een installatie met één turbine. Er is echter geen verschil in opwaartse kracht: de stroming houdt de zwemmer altijd exact in balans. Krachtige installatievarianten kunnen dus ook zonder problemen door minder geoefende zwemmers worden gebruikt: de intensiteit van de stroming kan namelijk traploos worden geregeld.

Het bijzondere zwemgevoel

Training van topniveau

Met de turbinezweminstallatie HydroStar breidt u de gebruiksmogelijkheden van uw zwembad in een handomdraai uit. Nieuwe afstandsrecords vestigen in eindeloos zwemmen is net zo goed mogelijk als gerichte gezondheidstraining ter preventie of als oefentherapie.

De stromingssterkte kan via de afstandsbediening, piëzo-schakelaar of via de BINDER24- app precies worden aangepast aan het trainingsniveau. Bovendien kunt u met de app ook trainingsprogramma‘s maken of de optionele gekleurde LED-verlichting voor de turbineschacht regelen.

Offerte aanvragen
Training van topniveau

Bijna altijd achteraf te monteren met EasyStar

Voor het upgraden van bestaande zwembaden zonder al te veel kosten heeft Binder de modern ontworpen retrofit-installatie EasyStar ontwikkeld. De compacte turbinezweminstallatie biedt het volledige vermogen en alle functies van een vast ingebouwde HydroStar-installatie. De installatie past met zijn moderne, dynamische design perfect in zijn omgeving.

Bijna altijd achteraf te monteren met EasyStar