Luchtwarmtepomp, de Inverter +

Bij de opstart van het seizoen werkt de warmtepomp op 100% van de capaciteit om het zwembadwater zo snel mogelijk op te warmen. De Full-Inverter+ warmtepomp zorgt ervoor dat de snelheid aangepast wordt zodra de gewenste en ingestelde watertemperatuur bereikt is en deze vervolgens vastgehouden dient te worden. De unieke seizoensCOP (prestatiecoëfficiënt) toont het gemiddelde en dus het daadwerkelijke rendement over het volledige seizoen gemeten.

Dankzij de geïntegreerde softstart is het stroomverbruik ook bij het opstarten minder hoog. De gepatenteerde honinggraad in de roosters aan de buitenzijde van de warmtepomp zorgen voor een unieke airflow (zeer stil). De Inverter+ serie wordt ondersteund door een algemene fabrieksgarantie van 3 jaar en een uitgebreide fabrieksgarantie van 10 jaar op zowel de warmtewisselaar alsook de compressor.

Gemiddeld 10 x stiller

Alle Inverter+ modellen zijn uitgerust met twin-rotary Full-inverter DC compressoren van Mitsubishi om de trillingen tot een absoluut minimum te beperken.

Zodra het zwembad opgewarmd is werken deze compressoren bovendien op een lagere snelheid om de temperatuur van het zwembad tijdens het hele zwemseizoen stabiel te houden. Dit zorgt voor een 10x stillere omgeving ten opzichten van veel andere modellen.

Gemiddeld 10 x stiller

Soft Starter

Zodra de Inverter+ warmtepomp opstart, zal deze starten bij 0 Ampère en zal deze in circa 2 minuten langzaam oplopen naar de nominale aanloopspanning. Daardoor zal dit geen effect hebben op de andere elektrische toestellen in en rondom de woning. In vergelijking met een gewone AAN/UIT warmtepomp trekt de deze warmtepomp 5 keer minder Ampère tijdens het opstarten, hetgeen de elektrische installatie veel eenvoudiger maakt.

Soft Starter

De Inver X

De Inver-X is zonder twijfel de meest revolutionaire warmtepomp sinds jaren! Hij combineert de uiterst stille werking met een krachtige turbo prestatie. Snellere opwarming, een lagere energierekening, en…the sound of silence. Dat is de essentie van intelligente zwembadtechniek.

De Inver X

Turbo

De Turbo modus is ideaal om het zwembad in het begin van het seizoen op te starten.

De extra 20% capaciteit resulteert in het sneller opwarmen van het zwembadwater met nog steeds de gewenste hoge COP waarde.

Turbo

Krachtig

Een COP waarde welke 50 tot 70% hoger is ten opzichte van standaard frequentie gestuurde warmtepompen op 100% snelheid. Gemiddeld is 50% capaciteit nodig om de gewenste watertemperatuur te behouden. En toch.. STIL. Dankzij de Turbo Silence Techniek is de InverX 10x stiller dan de standaard frequentie gestuurde warmtepomp. Het is een unieke warmtepomp zonder compressor geluid of hoog frequente geluiden. Dit garandeert een rustige omgeving om relaxed te zwemmen.

Krachtig

Zonnecollectoren

Zwembadwater milieuvriendelijk en zuinig opwarmen met de zon, doet u met zonnecollectoren. Met slechts een collectortype kunnen alle montagetoepassingen gerealiseerd worden aangezien er acht variabele uitgangen op de collector aanwezig zijn. Een eenvoudige montage is daardoor gegarandeerd.

Hij wordt over het hele oppervlak doorstroomd, is vorstbestendig in combinatie met antivriesmiddel. Zwembad collectoren die zonne-energie gebruiken vertegenwoordigen een economische oplossing voor zwembadwater verwarming. Dit soort installaties betaald zichzelf in een mum van tijd terug.

Zwemmachine

De Binder zwemmachine is een echte aanvulling in uw zwembad. Voor zowel recreatief en wellness gebruik als professioneel gebruik. Hij heeft een unieke, gepatenteerde turbinetechnologie: door de brede, krachtige stroming voelt het alsof u in een rivier zwemt.

De sterkte van de volumestroom kan eenvoudig worden geregeld en aan uw eigen behoeften worden aangepast.

Ga naar Binder zwemmachine

Jetstream

Een tegenstroom in een zwembad wordt ook wel een jetstream genoemd. In het zwembad zijn één of meerdere jetstreams geplaatst, die zorgen voor een stroming in het zwembad. De stroming is dusdanig krachtig, dat u hier tegenin kunt zwemmen en u geen groot zwembad nodig heeft om uw voldoende baantjes te zwemmen. Wij bieden tegenstromen aan van de merken; Fluvo – Fitstar -Uwe.

JEE-O buitendouche

De JEE-O is een luxe buitendouche met een moderne uitstraling. Heerlijk wanneer u even wilt afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Door het hoogwaardige rvs is de douche bestand tegen extreem hoge en lage temperaturen. Erg handig! En het maakt het plaatje compleet om van uw tuin met zwembad een absolute wellness omgeving te maken. Pure luxe!

Bekijk de douches in onze webshop, klik hier

Aquadeck

Een automatische zwembadafdekking heeft meerdere doeleinde. Het dienst voor veiligheid, functionaliteit, energiebesparing, design, gebruiksgemak en intelligentie. Een zwembad straalt luxe uit, ontspanning, rust en ook beweging. Een afdekking is echter zó veel meer dan zomaar een afsluitsysteem.

Aquadeck staat voor afdekking met anti-alg, extra garantie op apparatuur en latten, 100% waterdicht, solar lammellen en keuze uit PVC of polycarbonaat. Voor meer informatie, klik op onderstaande link.

Ga naar Aquadeck lamellenafdekking

Covrex zwembadafdekking

De zwembadafdekking van COVREX is absoluut weerbestendig en in tegenstelling tot andere systemen zelfs beproefd tegen hagelstormen. Het systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd, is sneeuwveilig, vorstbestendig en werkt algengroei tegen. Daardoor is het zwembad gedurende de wintermaanden perfect beschermd.

In het voorjaar is vegen van de zwembadafdekking absoluut voldoende, terwijl voor andere systemen een intensieve reiniging nodig is. In de zomermaanden is COVREX de warmte isolatie voor uw zwembad: aanwezige warmte onder de afdekking wordt ingesloten en ’s nachts bewaard.

Waterbehandeling

Een constante goede waterkwaliteit zonder dat u er omkijken naar heeft! Een waterbehandeling zorgt voor een goede kwaliteit van het zwembadwater. Zonder waterbehandeling groeien er bacteriën en algen die schadelijk zijn voor de gezondheid en het water bevuilen. Er bestaan verschillende soorten waterbehandeling en elke waterbehandeling heeft zo’n zijn voor- en nadelen.

De meest gebruikte systemen van waterbehandeling voor zwembaden zijn automatische chloor en pH dosering, een zoutelectrolyse en een hydrolyse systeem. Als aanvulling op een van deze systemen kan een UV-lamp gebruikt worden.

Bodemzuigers

Het kan een flinke klus zijn om als zwembadeigenaar het zwembad handmatig te reinigen. Hier is een hele mooie oplossing voor, de zwembadrobot. Een musthave om het zwembadwater sprankelend helder te krijgen. De geavanceerde technologieën zorgen voor een uitgebreide scan van het gehele zwembad. Waarna de zwembadrobot automatisch het reinigingsprogramma doorloopt.

Wij hebben verschillende modellen van Dolphin uit voorraad leverbaar. Bestel ze in onze Webshop ! Zit het gewenste model er niet bij, dan kunnen we deze bestellen en is hij de volgende dag in huis. Meer informatie nodig om een juiste keuze te maken, geen probleem! We helpen u graag.

Contact
Bodemzuigers

Randtegels

Het aanleggen van een zwembad is een kostbare investering waar u jarenlang van wilt genieten. Elk onderdeel van het zwembad draagt hier aan bij, ook de zwembadrand.

Met keramische zwembadranden kunt u alle kanten op qua sfeer en uitstraling. De randen zijn namelijk allemaal voorzien van de mooiste designs die verschillende stijlen en looks prachtig tot uiting brengen. De tegels die wij gebruiken voor het maken van de randen kunnen ook als terrastegels worden toegepast. Het terras loopt dan perfect over in het zwembad. Hierdoor creëert u één geheel met een ultiem luxe uitstraling.

De keramische randtegels hebben ook een aantal voordelen. Zo zijn de randen antislip, kleurvast en kras-, vlek- en vorstbestendig. Keramische zwembadranden zorgen naast een mooie afwerking ook voor veiligheid rondom het zwembad. Met de keramische randtegels kiest u voor een kwalitatieve, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.

Offerte aanvragen