Villeroy & Boch spa’s

Techniek, technologie, design en vakmanschap – dat alles maakt een kwaliteitsproduct. Villeroy & Boch heeft een groot aantal technische innovaties ontwikkeld voor de spa’s van de volgende generatie. Met een stijlvol en trendy design passen de buitenspa’s harmonieus in een moderne woonomgeving.

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water. Een spa voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellness belevenis zorgen: Het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid.

Tijdens het bad in de buitenspa wordt de spanning losgelaten en treedt een diepe ontspanning in. De aangename hydromassage ontspant de spieren en neemt spanningen weg, terwijl de vrije blik op de natuur in combinatie met de frisse lucht voor nieuwe energie zorgt.

Uniek

Verandering hoort bij het leven, daarom zijn de intelligente spa’s van Villeroy & Boch met de innovatieve JetPak-technologie veelzijdiger dan welk conventioneel hydrotherapiesysteem dan ook. Dankzij de gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw buitenspa op elk gewenst moment uitbreiden met JetPaks met de nieuwste jet technologieën.

Offerte aanvragen

Energiezuinig nieuwe energie opdoen

Gun uzelf een exclusieve wellness pauze van het dagelijks leven. Efficient, maar first class: in uw tuin of op het terras. Met de spa’s van Villeroy & Boch krijgt u de ideale balans van luxe en duurzaamheid.

Achter de minimalistische en bekroonde designs, verbergt zich een perfect op elkaar afgestemd samenspel van technische innovaties die ongeëvenaard zijn op de markt. Van de energiebesparende Gecko warmtepomp, het geavanceerde leidingsysteem tot een met onze spa highlights: de JetPaks. De clou: De verwisselbare massage rugdelen zijn flexibel uitwisselbaar volgens het plug & play principe.

Ruime keuze aan modellen en kleuren

De spa’s van Villeroy & Boch passen zich uiterst flexibel aan uw individuele wellnessbehoeften. De bijzondere flexibiliteit van de spa’s is op alle niveaus zichtbaar: u kunt uw spa binnen of buiten plaatsen, delen met uw familie of vrienden en vooraf heeft u een grote keuze aan zitmogelijkheden, JetPak™ massagejets, stijlen, kleuren en functies die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De spa’s van Villeroy & Boch bieden altijd maximaal comfort!

Ruime keuze aan modellen en kleuren

Praktische accessoires

De Villeroy & Boch spa’s worden als compleet pakket geleverd met alle extra voorzieningen die u wenst. Voor de ultieme finishing touch is het mogelijk om, geheel naar uw eigen smaak en individuele wensen, enige aanvullende componenten toe te voegen. U kunt bijvoorbeeld de trapjes gebruiken om de toegang tot uw spa te vereenvoudigen.

Praktische accessoires

Onze tip

Een eigen bankje, praktische handdoekhouders of een overkapping, waarmee u ook bij wisselvallig weer gebruik kunt maken van uw buitenspa. Elk model kan bovendien worden uitgebreid met nuttige accessoires: of het nu gaat om stereogeluidssystemen met wifi-verbinding, extra pompen of het EOS-waterverzorgingssysteem om het gebruik van waterbehandelingsproducten te verminderen.

Onze tip

Eenvoudige reiniging

Vaker genieten en minder tijd kwijt zijn aan onderhoud. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig bepaald zodat uw spa gemakkelijk te onderhouden is. Acryl-oppervlakken zijn poriënvrij, vlak en daarvoor zeer eenvoudig te reinigen. Wij raden regelmatig onderhoud met vloeibare, niet-krassende onderhoudsmiddelen aan om de glans te behouden.

Eenvoudige reiniging

Verschillende zithoogtes

De juiste zithouding in de spa is een voorwaarde voor gezond en ontspannen wellness ervaring. De verschillende zitdieptes van de Premium en Comfort Line zorgen voor optimale ontspanning, rekening houdend met de verschillende lichaamslengtes en lichaamsbouw. Combineer uw zitplaats met de juiste massage-ervaring, het JetPak, en uw wellness-oase is perfect op u afgestemd.

JetPak-technologie

U kunt uw Villeroy & Boch spa volledig personaliseren met een scala aan mogelijkheden. Kies uw favoriete kleur en afwerking en maak een selectie van de JetPaks welke bij u passen. Maar liefst 16 verschillende JetPaks beschikbaar en dus volledig naar eigen wens samen te stellen. Deze uitneembare elementen kunnen eenvoudig uitgewisseld worden, plug & play!

JetPak-technologie

Energie-efficiëntie op het hoogste niveau

De spa’s van Villeroy & Boch behoren tot de zuinigste ter wereld. De volledige schuimisolatie zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. De innovatieve JetPak-technologie benut de warmte van de spa, omdat tot wel 90% van de leidingen door het warme spawater worden geleid. Zo wordt de warmte van het water in de leidingen op energie-efficiënte wijze afgegeven aan het spawater.

Energie-efficiëntie op het hoogste niveau

Gestructureerd leidingwerk en volledige schuimisolatie

Terwijl de markt blijft vasthouden aan verouderde oplossingen, zorgt Villeroy & Boch voor nieuwe overzichtelijkheid: nieuwe intelligente aansluitingen vervangen bij Villeroy & Boch de eindeloos lijkende leidingen van de op de markt gebruikelijke spa’s van andere merken. Dankzij de JetPak-technologie kan bij deze spabaden tot maar liefst 90% van de buisleidingen worden weggelaten.

Gestructureerd leidingwerk en volledige schuimisolatie

Optimaal relaxen in schoon water

Naast de buitenspa zelf moet ook het water schoon blijven. Dit is niet alleen belangrijk voor een complete ontspanning, maar het is ook belangrijk vanwege hygiënische en gezondheidsredenen. Wij raden u aan het water ten minste drie of zelfs vijf keer per jaar te vervangen en hierbij ook de leidingen te reinigen. Wij raden u aan om gebruik te maken van AquaFinesse voor een zachte waterbehandeling en om uw spa in topconditie te houden. Optioneel bieden wij u een geoptimaliseerd waterbehandelingssysteem aan om uw waterkwaliteit continu te kunnen waarborgen.

Optimaal relaxen in schoon water