Renovatie van uw zwembad

Na verloop van tijd gaan er wellicht dingen veranderen aan de esthetiek, functie of techniek van uw zwembad. Of uw wensen zijn na jaren veranderd en u wilt dit aanpassen. Wat begrijpelijk is, want u verlangt naar een zwembad wat aantrekkelijk is, maar ook prettig is om in te zwemmen. Of een stukje gemak, zoals een automatische waterbehandeling die u nu wel op uw zwembad wenst. Allemaal redenen om uw bestaande zwembad de laten renoveren.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van zwembaden. We stemmen graag af met u wat uw wensen zijn en komen op locatie om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We nodigen u graag uit in onze vernieuwde showroom, om daar te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Verbetering van duurzaamheid en energie-efficiëntie

Renovatie biedt de mogelijkheid om duurzame materialen toe te voegen en de energie-efficiëntie van het zwembad te verbeteren, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kan leiden tot lagere operationele kosten op de lange termijn. Bijvoorbeeld een energiezuinige zwembad en luchtwarmtepomp. Ook het afdekken van uw zwembad speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

Offerte aanvragen