Aura Zwembadoverkappingen

Maak uw zwembad compleet met een Aura Zwembadoverkapping. Het maakt uw zwembad veilig, houdt vuil tegen en het luchtkussen tussen het dak en het water zorgt voor isolatie en gaat afkoeling tegen. Ook kunt u, uw zwembad hierdoor langere periode gebruiken. Kortom, deze eyecatchers maken uw zwembad af!

Deze zwembadoverkappingen zijn verkrijgbaar van super vlak tot hoog. Zo zijn de hogere overkappingen zeer functioneel in de herfst- en wintermaanden. U kunt doorzwemmen als het koud is, de overkapping houdt de warmte binnen.

Aura, Enjoy open space!

Iedere Aura is een kwaliteitsproduct; duurzaam en gaat vele jaren mee! Minimale profielen, gladde oppervlakken en de verbindingsmaterialen zijn onzichtbaar, dit kenmerkt Aura. Een absoluut hoogwaardig luxe product.

Makkelijk bedienbaar

Bij alle lage overkappingen en afdekkingen (de E2G/ S1 Plus/ S1/ ST4/ en ST4-G) wordt de Swing standaard meegeleverd. De Swing zorgt ervoor dat u snel en zonder al te veel kracht uit te oefenen, rechtop lopend uw overkapping of afdekking kunt openen. Voor het openen van de grotere en met glas uitgevoerde overkappingen (de E2G/ ST4 en ST4-G) is er de Swing-E. Deze geeft elektrische ondersteuning bij het openen van deze zwaardere overkappingen.

Makkelijk bedienbaar

Zwembadafdekking wordt extra terrasruimte

Deze zwembadafdekking, de Floor, is zeer geschikt voor beperkte ruimten, het maakt van uw zwembadafdekking ook een terras of relaxplaats. Het is beloopbaar en af te werken met verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een keramische tegel of voor een (kunststof) hardhouten vloer. U opent deze 19 cm hoge, luxe vloer met een afstandsbediening.

Offerte aanvragen
Zwembadafdekking wordt extra terrasruimte