De meest hoogwaardige zwembaden voor een leven lang zwemplezier

Een LPW vinylester monoblok bad is een zwembad voor het leven. Door het unieke ontwikkelsproces van deze baden zijn nieuwe innovatieve technieken mogelijk om een kwaliteitsproduct bij u neer te kunnen zetten. De baden worden ontwikkeld in de fabriek en vervolgens compleet met alles erop en eraan op locatie geplaatst.

Daardoor krijgt u een kwalitatief hoogwaardig zwembad wat duurzaam is, eenvoudig geplaatst kan worden en gemakkelijker is in onderhoud. Op de kuip krijgt u zelfs levenslange (!) garantie.

LPW zwembad naar uw wensen

Er zijn twaalf modellen waaruit u kunt kiezen met ieder zijn eigen karakter. Deze baden zijn leverbaar drie kleuren en er zijn verschillende opties mogelijk, waaronder een geïntegreerd roldek en een tegenstroomsysteem. Zodoende krijgt u een LPW zwembad dat volledig bij uw wensen en eisen aansluit. Hieronder een impressie van enkele mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Ontdek alle modellen

Klik hier onder voor meer informatie

Stark

5,50 m x 2,50 m

City

6,50 m x 3,20 m

City+

7,50 m x 3,20 m

Carré

8,55 m x 4,00 m

Style

10,15 m x 4,00 m

Zenn

9,00 m x 4,00 m

La Plage 9

9,00 m x 4,00 m

La Plage 10

10,00 m x 4,00 m

La Plage 11

11,00 m x 4,00 m

La Plage 12

12,00 m x 4,00 m

Zk 12

12,00 m x 3,60 m

XL

12,00 m x 4,70 m

XL+

12,00 m x 4,70 m
Stark

Stark

In alle exclusiviteit en uniek in zijn categorie: De Stark! Het resultaat tussen een spa en een zwembad. De Stark is volledig te personaliseren met verschillende accessoires. Een lengte van 5m50 en een breedte van 2m50, aan uiteinde tref je een speciaal design met geïntegreerd ontspanningszone. Kies zelf hoe je de Stark wil afwerken, keuze uit een automatische rolluik van Covrex® of een WaluDeck mobiel terras. Perfect voor beperkte ruimtes en combineerbaar met een tegenstroom systeem, geniet van een zwembad zonder ruimte te verliezen!

City

City

Dit kwalitatief hoogstaand monoblok zwembad heeft een comfortabele trap waarvan de eerste trede een onderwater- zitbank (‘plage’) vormt. De ideale plaats voor een eerste zwemervaring voor de allerkleinsten of om gewoon te baden. Er is voor ieder wat wils want de sportievelingen kunnen baantjes trekken dankzij de ruime maten.

City+

City+

De City+ heeft dezelfde kenmerken en specificaties als de City maar deze beschikt wel over een automatische rolluik. Een gezellig zwembad perfect voor in de kleinere tuinen, beleef onvergetelijk pretmomenten met de hele familie.

Carré

Carré

Tijdloze schoonheid dankzij de afgeronde trappen. Standaard maten en een klassieke look maakt dit zwembad geschikt voor zowel binnen als buiten. Verlies weinig zwemlengte dankzij de hoektrap.

Style

Style

Een groots bad met zachte lijnen en een romeinse trap met 6 treden. Dit bad is uiterst geschikt voor spelende kinderen, een echt familiezwembad. Het bad heeft een automatisch rolluik dat op het water drijft boven een veiligheidsrand, zoals trouwens bij alle LPW Pools zwembaden die met een Covrex® rolluik zijn uitgerust.

Zenn

Zenn

Wilt u genieten van een ‘plage’ zonder te moeten inboeten aan zwemlengte? Dan is de Zenn, hiervoor het ideaal zwembad. De Zenn biedt u tevens een plaats om te zonnebaden en ook om als sportieve zwemmer, baantjes te trekken. Het beste van twee werelden, dat is de ‘Zenn’

La Plage 9

La Plage 9

La Plage 9 is een rechthoekig zwembad dat sport en ontspanning combineert. Zoals de grote broers, de La Plage 10, La Plage 11 en La Plage 12, geniet dit zwembad van een uitzonderlijk ontwerp rond de trap waarbij de eerste trede tot een onderwaterzitbank is omgevormd. Op deze bank kunt u heerlijk ontspannen en ook is het ideaal om de allerkleinsten aan het water te laten wennen.

La Plage 10

La Plage 10

Dezelfde kenmerken als La Plage 9, La Plage 11 en La Plage 12, met een rechte trap waarvan de eerste trede een onderwaterzitbank vormt. In tegenstelling tot de andere modellen La Plage 9 en 11, heeft de La Plage 10 de trap aan de andere zijde van de kuip en is de onderwaterzitbank 40cm diep in plaats van 20cm. Een zwembad van 10 meter lang dat mooi combineert met eender welke omgeving.

La Plage 11

La Plage 11

Dit kwalitatief hoogstaand monoblok zwembad heeft een comfortabele trap waarvan de eerste trede een onderwaterzitbank (‘plage’) vormt. De ideale plaats voor een eerste zwemervaring voor de allerkleinsten of om gewoon te baden. Er is voor ieder wat wils want de sportievelingen kunnen baantjes trekken dankzij de ruime maten.

La Plage 12

La Plage 12

De nieuwste aanwinst in het gamma van de La Plages. Hiermee krijgt u 11m zwemplezier en een onderwaterzitbank als relax-zone. Een monoblok-zwembad die helemaal voldoet aan uw wensen. De plage heeft een diepte van 20cm en de trap is gesitueerd aan de linkerkant.

Zk 12

Zk 12

Dit model van zwemkanaal is ideaal voor de sportieveling en past perfect in moderne tuinen. Het vinylester zwembad ZK12 met zijn elegant design is ontworpen voor diegenen die gepassioneerd zijn door het zwemmen en een privé zwembad willen om in te trainen. Via de zijtrap betreedt u geleidelijk aan het zwembad; de eerste trede is speciaal ontworpen voor een optimale comfort bij het in- en uittreden van het bad.

XL

XL

Een groot rechthoekig bad, dat luxe uitstraalt! De XL is impressionant met een lengte van 12 meter en een breedte van 4,6 meter. Een ideaal bad om te sporten, waterspelletjes te spelen of gewoon om te ontspannen en te genieten. Dit monoblokzwembad beschikt over een geïntegreerde zwembadafdekking van Covrex® en heeft eveneens een rechte trap met 6 treden., een strak design dat zich overal goed integreert.

XL+

XL+

Ideaal voor grote tuinen, dit bad heeft de nodige ruimte om te sporten, baantjes te trekken of gewoon voor puur genot. De XL+ heeft een onderscheidende troef, de eerste trede is namelijk een extra-grote onderwaterzitbank van 2 meter, dit in tegenstelling tot de XL. Een exclusief design voor de XL+ werd speciaal ontworpen, het resultaat? Een groot vinylester zwembad met een grote Plage! Een ligstoel kan hier perfect inpassen, ideaal dus om te zonnen en te relaxen.