Levenskwaliteit door ontspanning

De nieuwe Premium line series van Villeroy & Boch verenigen innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitzonderlijke vormgeving en een uitzonderlijk hoge kwaliteit tot één unieke totaalbeleving: uw persoonlijke spabad.

Ontdek de unieke fascinerende mogelijkheden van de Premium line. The Premium Line serie voorziet in de vraag naar een ontspannende oplossing in drukke tijden en beloofd een wellness ervaring van hoogwaardige kwaliteit met de nieuwste innovaties. Deze serie met individuele massagemogelijkheden en voldoende ruimte is ideaal voor iedereen die prijs stelt op een ruime keuze.

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen. Naast de comfortabele Premium zitting met hand-, dijbeen- en kuitjets kunnen er nog drie JetPaks bij worden gekozen, zodat er een optimale wellness-oase voor singles en paren ontstaat. Door zijn compacte afmetingen en een hoogte van 79 cm past hij door de meeste deuren en is daarom ook geschikt voor plaatsing binnenshuis.

Premium Line A5L

Premium Line A6L

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de A6L in de binnenruimte veel ruimte voor 5 personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plek. Met de soepele zittingen met therapeutische kuit-en voetenjets kunt u vier JetPaks combineren.

Premium Line A6L

Premium Line A7

Hier blijft geen plekje onbenut. De A7 biedt vier bijzonder comfortabele hoekzittingen en voldoende plaats voor 6-7 personen. Dat maakt deze middelgrote spa tot een ruimtewonder. De veelzijdige voeten-, been-, hand- en heupjets zorgen voor een optimale hydrotherapie.

Premium Line A7

Premium Line A7L

Als middelgrote spa beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages. Daarnaast zijn ook hier hoekzittingen met hand-, heup-, kuit- en voetenjets te vinden, die samen met de JetPaks de wellnessbeleving compleet maken.

Offerte aanvragen
Premium Line A7L

Premium Line A8

Leun lekker achterover en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken ? of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg. Het model A8 is een royale 8-persoons spa met een opvallend royale zitbreedte. Met 6 verschillende JetPaks biedt hij een ruime keuze aan massage-ervaringen die bij iedereen in de smaak vallen. Individueel draaibare voetenjets zorgen voor een aangename massage, ongeacht de plek waar u zich in de reusachtige spa bevindt.

Premium Line A8

Premium Line A8D

Het spa model A8D biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Premium Line A8D

Premium Line A8L

De A8L is een ruime 6-persoons spa met een groot aantal zitmogelijkheden. Een gebogen ligbank met voeten- en beenjets, en bijzonder comfortabele hoekzittingen zijn kenmerkend voor dit model. U kunt gebruik maken van zes verschillende JetPaks. Deze spa met individuele massagemogelijkheden en voldoende ruimte is ideaal voor iedereen die prijs stelt op een ruime keuze. Zoek uw favoriete zitplaats uit, probeer ze allemaal na elkaar uit? of trommel uw vrienden en familie bij elkaar voor gezamenlijk plezier in uw spa.

Premium Line A8L