Levenskwaliteit door ontspanning

Wilt u dat uw spabad zich onderscheidt van wat er zoal op de markt gangbaar is? Dat het eruit springt qua techniek en design? En ook nog eens veilig en energie-efficiënt is? Laat u verrassen door de diversiteit van de Villeroy & Boch Comfort Line modellen en al hun mogelijkheden.

U kunt uw Comfort Line spa binnen of buiten opstellen, zijn robuuste constructie laat geen vocht binnendringen en zorgt voor een extreme duurzaamheid. U hoeft hem nooit winterklaar te maken, want hij kan ook in de winterperiode worden gebruikt. Er bestaat niets mooiers dan bij vorst en sneeuw in het dampende water te stappen en dat u zich laat verwennen door de jets in deze spa. Maak gebruik van het gezonde sauna-effect van de afwisseling van koud en warm, en kom fit de winter door.

Comfort Line R5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model R5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Comfort Line R5L

Comfort Line R6L

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor 5 personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plek.

Comfort Line R6L

Comfort Line R7

Hier blijft geen plekje onbenut. De R7 biedt vier bijzonder comfortabele hoekzittingen en voldoende plaats voor 6-7 personen. Dat maakt deze middelgrote spa tot een ruimtewonder. De veelzijdige voeten-, been-, hand- en heupjets zorgen voor een optimale hydrotherapie.

Comfort Line R7

Comfort Line R7L

Als middelgrote spa beschikt de R7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 4 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages.

Comfort Line R7L

Comfort Line R8L

5-persoons spa met een groot aantal individuele massagemogelijkheden.

Comfort Line R8L

Just Silence

Just Silence spa van Villeroy & Boch brengt een hommage aan de moderne architectuur en past naadloos binnen een kubistisch ingerichte leefruimte. Door de minimalistische vormen en heldere lijnen is het een ware blikvanger op elk terras. De modernste technologieën, zoals touchscreenbediening, geïntegreerde LED-verlichting en hoogwaardige materialen zijn naadloos in het design verwerkt. Het innovatieve, flexibele zit/ligconcept biedt tot 5 ligplaatsen en biedt in deze afmetingscategorie een ongekend comfort.

Just Silence

Just Silence Compact

Just Silence spa van Villeroy & Boch brengt een hommage aan de moderne architectuur en past naadloos binnen een kubistisch ingerichte leefruimte. Door de minimalistische vormen en heldere lijnen is het een ware blikvanger op elk terras. De modernste technologieën, zoals touchscreenbediening, geïntegreerde LED-verlichting en hoogwaardige materialen zijn naadloos in het design verwerkt. Het innovatieve, flexibele zit/ligconcept biedt tot 3 ligplaatsen en biedt in deze afmetingscategorie een ongekend comfort.

Just Silence Compact