Perfectie voor een introductieprijs

Villeroy & Boch heeft met de X-Series de beproefde traditionele en exclusieve technologie succesvol verder ontwikkeld. De X-serie heeft alles in huis wat de spabaden van Villeroy & Boch op andere buitenspa’s voor hebben.

Een van de grote pluspunten van de X-Series is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen met een groot aantal jets met uiteenlopende plaatsing en functionaliteit.

X-series X5L

Perfectie voor een introductieprijs. De X5L is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden aan het topsegment. Door het succesvol uitwerken van de beproefde technologie is Villeroy en Boch erin geslaagd u deze complete X-serie aan te bieden. De X5L is de kleinste whirlpool uit de X-serie. Met drie volwassenen kunt u genieten van alle extra’s die dit spabad te bieden heeft. De Villeroy & Boch X5L buitenspa is in verschillende kleurcombinaties te verkrijgen.

X-series X5L

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij dit spabad is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw whirlpool.

X-series X6L

X-series X6R

De ronde vorm van dit spabad springt in het oog. Met 5 zitplaatsen en 21 jets kunt u heerlijk ontspannen na een drukke dag. De ozonator in dit spabad produceert ozongas. Water dat met het ozongas is behandeld blijft veel langer fris en helder dan water dat is gedesinfecteerd met alleen chloor. Daarnaast kunt u hierdoor ook minder chloor gebruiken waardoor uw water minder naar chloor zal ruiken.

X-series X6R

X-series X7L

De gevarieerde en uitzonderlijk comfortabele contouren, ergonomisch ontwerp en goed geplande zitplaatsen van het X7L Villeroy & Boch spabad bieden geavanceerde hydrotherapie en kwaliteit. Ontspan en geniet. De X7L is voorzien van 2 pompen welke zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Offerte aanvragen
X-series X7L

X-series X8

De X8L biedt een zeer hoge standaard, zonder afbreuk te doen aan haar unieke, tijdloze en duurzame ontwerp. Deze robuuste en haast onderhoudsvrije whirlpool is zeer ruim. Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan maar liefst 8 personen. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en laat u verwennen.

Het Harbour Grey exterieur in combinatie met een binnenmantel uitgevoerd in de kleur Platinum maakt dit spabad tot een ware sensatie en een bijzonder populair model. Onderstreept door de middels ledverlichting gekleurde waterval.

X-series X8